Städning och tömkörning

Förutom att jag var och kikade på våra fina höns titt som tätt under dagen igår fick jag även lite städat i ladan. Nu är ju höbals-säsongen slut och vi kan passa på att åka till tippen med all plast från höbalarna + lite annat skräp som vi har samlat på oss. Nu blev det ingen före-bild men här nere var det en stor hög med plast:

IMG_3559

Och just nu ligger den i hästsläpet tillsammans med lite kartonger. Innan vi åker till tippen på gissningsvis lördag ska vi slänga in lite metallskrot också.

IMG_3560

Loke var med såklart, alltid spännande att se vad han hittar på så fort man vänder ryggen åt just nu.

IMG_3554

Han har gått in i sitt vanliga glada mood just nu verkar det som, han är inte alls lika frustrerad nu när han tar sig framåt lite bättre och han sover bättre igen också.

IMG_3557

Trots sina förmågor på fyra ”ben” är han ganska glad i gåstolen fortfarande, han tar sig fram fort så det gäller att vara med. Han får tag i väldigt mycket grejer också, här sopborste och fiskmat.

IMG_3569

Även Kaprifol fick röra på sig igår för första gången sen de nya hästarna flyttade in. Hon har ju gått lite på halvfart efter hovbölden men nu ska jag ta och kicka igång det hela ordentligt igen. Hon har redan börjat bli tjock så nu får jag se till att jobba på!

IMG_3552

Tömkörning blev det och vi fick ju kika på hönsen också!

,Kaprifol var lite seg i dammet men såg ändå ganska mjuk och fin ut. Hon var svettig redan innan vi började, varmt åt alla djuren just nu! Lite mjukstart igår, idag fortsätter vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.