You shall not pass

Det här med trappgrindar har ju varit på tapeten ett tag hemma hos oss eftersom den lille grabben gärna sätter full fart mot trappan och enkelt tar sig upp. Vi har haft en liggande stol framför trappan ett tag, men det ser ju inte så tjusigt ut så i helgen tog vi äntligen tag i detta. Vi fick ju en grind från Klässbos när vi träffades under Midsommar, men eftersom våran trappa ser ut som den gör var det inte bara att sätta upp den.

Vi behövde ju en grind till också, till övervåningen, så Axel har tillverkat en grind till.

IMG_4369

Den grinden som Axel byggde satte vi på övervåningen, blev himla bra! Loke gillade den också, men han har nog inte insett innebörden i det hela än, för då skulle han nog inte vara lika glad.

IMG_4390

Till nedervåningen använde vi den grinden vi fick, den behövdes dock kapas någon decimeter på längden och så fick Axel bygga ett räcke vid sidan av, så det fanns något att fästa grinden i.

IMG_4398

Det blev väl rätt tjusigt va? Sen får man ju ignorera den fortsatt ofärdiga hallen då, hehe. Men det kan ju bli ännu tjusigare sen när den vita panelen är på plats, och då målar vi säkerligen även trappgrinden + räcket vitt.

IMG_4399

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.