Första stegen

Ja jag sa ju att det inte skulle ta många dagar; igår tog Loke sina första riktiga steg. Tidigare har det ju blivit ett steg här och ett steg där, men igår gick han flera steg i rad. 10 månader och en vecka gammal! Främst gör han det om han sitter ner framför en och så ställer han sig upp och om man då backar lite så följer han efter gåendes. Han ställde sig även upp ”på fritt golv” och tog några steg innan han satte sig ner/fortsatte krypa. Han blev modigare och modigare under tidens gång och vågade sig på att gå lite mellan möbler i vardagsrummet osv. Lite mer övning så går han snart ordentligt, han tycker att det är roligt också så ett tag igår kväll skulle han bara prova att gå hela tiden. Så söt 🙂

IMG_8296

I övrigt var kvällen ganska lugn igår, Axels familj bestämde sig för att stanna en natt till så vi åt god mat tillsammans och Axel och hans pappa gjorde sällskap ute vid jakttornet under kvällen för grävlingspremiären, ingen jaktlycka dock. Under dagen hade de även dragit lite ris i hagen vid huset och fortsatt städa på logen. Vår höbonde har nämligen frågat om han kan få förvara halmbalar i vår lada vilket vi tyckte att han kunde få, så vi behöver göra lite plats där.

Idag är det en ny dag, och en lite svalare sådan! Efter jobbet idag åker jag till Camilla i Alingsås och hälsar på, ska bli roligt att se deras fina hus igen bland annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.