Fredag!

Då var det fredag igen! Jag hade en trevlig eftermiddag/kväll hos Camilla B igår! Hon ska ha bebis i oktober så det blev såklart en massa bebisprat och så lite husprat också eftersom de ganska nyligen flyttade in i sitt nybygge. Så roligt 🙂

När jag kom hem kände jag mig lite mer välkommen än vanligt. Om ni kanske minns har det sett ut såhär ett tag:

img_4286

Loke är ju ganska rörlig och för att kunna ha dörren öppen utan behöva passa honom maniskt för att hindra honom att rulla ner för trappan var det en ganska enkel lösning. Dock vare sig snygg eller så smidig när man vill gå in och ut hela tiden. Nu har vi haft Axels familj på besök i veckan så då blev det ju ännu fler som skulle gå in och ut, samtidigt som hundarna skulle vara kvar inne ibland. Så nu ser det ut så här i stället och jag tror att det är Axels pappa som är byggmästaren!

grind

Lite snyggare va? På den här bilden blir man ju dock lite kräkfärdig över hur äckligt huset ser ut, men vi har valt att fortsätta blunda lite för det. Vi var inne på att tvätta huset ett tag men kom fram till att det är så många brädor som behöver bytas så det skulle vara lite onödigt arbete (och slöseri med vatten). Får se när vi orkar och har råd att ta tag i detta, det är ju fortfarande ett eventuellt avlopp som ska bekostas först.

1 tanke på “Fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.