Inflytt!

I förrgår kom den sista målarfärgen på plats, tränshängarna skruvades upp och en tjusig hängare sattes in, så igår var det dags för inflytt i mitt skåp! Den tjusiga hängaren består av en trasig kratta som Axel kapat av några piggar på och sprayat svart, lite fräckt ändå va?

40108427_469662140183168_2523641634017509376_n

Längst ner hänger schabraken, hittade dock inte alla mina galgar så det är inte helt i ordning ännu. Stövlar och boots vid sidan av.

IMG_5342

På sidan hänger lite träns, och i mitten av skåpet har jag en låda med reflexer och en låda med lite allt möjligt; lädertvål, hästgodis, handskar mm.

IMG_5339

Över mitten-hyllan finns lite mindre hyllor för benskydd och paddar och en liten fiffig lösning för benlindor! Blev väldigt nöjd över denna! Ett fack för varje färg, hehe.

IMG_5341

Och så lite täcken överst! Ska vika dem lite snyggare nån dag och även flytta på tavlan på väggen så blir det lite tjusigare.

IMG_5343

Det blev lite slarvigt igår för inledningsvis var vi ute i stallet alla tre och Loke brukar ju roa sig riktigt bra ute i stallet och spatsera runt och greja. Det gjorde han väl igår också men i vanliga fall brukar han hålla sig på fötterna också men igår trillade han hela tiden. Tre gånger ganska ordentligt så han har nu skrapsår i pannan, på näsan och världens fläskläpp, stackarn. Så Axel gick in med honom igen så jag snabbt gjorde färdigt det jag påbörjat bara. Jag gick tillbaka ut sen när Loke somnat för natten, men då var klockan över nio så då red jag bara. Blev uppvärmning ut mot gärdena och sen ett repetitionspass i paddocken från träningen i söndags, gick helt okej!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.