Hoppning och kräftor

Igår kom Rebecka hem till oss efter jobbet och gjorde mig och Loke sällskap på ridbanan med Kaprifol och ett par hinder. Kaprifol var lite seg, men mjuk och fin! Vi hade bara tre hinder, varav en oxer på ena långsidan och ett räcke på vardera diagonal. Jag travade över oxern i form av travbommar till en början och hoppade sedan ett mindre kryss ett par gånger i varje varv som lite uppvärmning.

Efter detta hoppade jag hindren på diagonalen i en 8-formation. Red lite slarvigt och Kaprifol trängde endel mot innerskänkeln, framför allt i hörnet där fåren höll till, men det gick bättre när jag skärpte till mig lite. Red detta i ett par omgångar och när jag tyckte att det räckte hoppade jag en bana på 70cm en gång, och sen en gång på 80cm. Förutom att Kaprifol som sagt var lite seg så gick det prima.

Idag ska Kaprifol få en promenad efter tre dagars relativt intensiv träning och i morgon rider hennes medryttare Beatrice.

Lite senare på kvällen hade vi en liten mini-kräftskiva hemma. Vi fick egenfångade kräftor av grannen för ett par dagar sen och igår åt vi alltså upp dem. Lokes första kräftskiva! Han tyckte inte kräftorna var nåt att äta dock, men gillade brödet och salladen 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.