September

September månad är här och bjuder på härligt väder och fina kvällar. Det är en månad med flera roligheter att se fram emot, inte bara de hästrelaterade som jag nämnde i ett annat inlägg. Den största händelsen är ju att Loke, lilla söta underbara Loke, fyller ett år. Det är lite overkligt att det har gått ett helt år redan sedan han föddes.

40660317_2212931088923887_1555692594049056768_n.jpg

Sen är det ju även i denna månaden jag har SEMESTER! Tre härliga lediga veckor, med start den 24:e, inte så dumt. Den första helgen där kommer vi även fira Loke med lite tårta och kräftskiva, Loke gillar ju dock inte kräftor riktigt men han kanske kan få kiwi eller nåt annat.

I slutet av månaden blir det även en långhelg i Stockholms skärgård med Axels familj, och för Axels och Lokes del blir det lite roligare veckor nu när både babysim, öppna förskolan och veckans barnträff startar upp igen efter sommarledigheten. Hösten är här helt enkelt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.