Sieze the moment

Ibland dyker det upp tillfällen man bara inte kan låta gå förbi utan att agera, och häromdagen kom det upp ett sådant moment i flödet på min facebook. Nu är ju bara Loke (knappt) 1 år, men jag har alltid tänkt att jag vill att han ska ha en sån här när han blir lite större. Och eftersom man sällan ser dem i rätt storlek, rätt pris och rätt plats så tänkte jag att den blir ju inte dålig av att hänga oanvänd ett tag, plus att det ju finns andra barn i familjen som kan få låna den!

Ja vad snackar jag om egentligen?

Jag har köpt en sadel till Loke i ettårspresent, och inte vilken sadel som helst utan en westernsadel i barnstorlek! HUR GULLIGT? Men också himla bra för man sitter mycket stadigare i en sån sadel jämfört med en engelsk, plus att man kan hålla i hornet. Den här sadeln kan dessutom ligga både på Kaprifol och på en potentiell ponny i framtiden. Kaprifol fick prova den igår, den saknar dock sadelgjord så det får jag införskaffa innan vi kan prova den på riktigt.

201809054

Här ser man lite mer hur liten den är kanske? 12 tum är sitsstorleken (mina sadelar är 17 tum). Sen satte jag på min egen sadel i alla fall och så gav vi oss ut hela familjen på en ganska lång skogsrunda. Vi provade en ny väg vilket dock blev ett bottennapp, men vi hade himla mysigt ändå!

201809055

3 tankar på “Sieze the moment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.