Babysim

Även idag har det varit älgjakt och laget sköt älg nummer två så nog blir det lite kött till oss i år också! Jag och Loke gick upp tidigt, Loke vaknade nämligen när Axel gick upp och han var pigg som en mört så det gick inte att få honom att somna om. Efter frukost lekte vi lite uppe innan vi gick ut.

IMG_6351

Här leker han att han och Älgen var med i en tävling och fick pris tror jag. Loke har även hjälpt mig röja köket, framförallt diskningen av stekpanna var spännande. (Den stackars blomman som fallit offer för katt-marodörerna fick för övrigt en ny kruka senare under dagen).

IMG_6359

Vid tiotiden fick vi besök av Axels föräldrar som stannade på lunch och strax därefter åkte de hemåt och jag och Loke åkte till badhuset för veckans babysim! Det var länge sen jag var på babysim nu så det var nån sång jag inte riktigt hängde med i men det gick bra. Loke tyckte det var lika roligt som vanligt och han fick visa mig hur han kunde flyta själv med armkuddar på, roligt att se!

43201705_1910905118986102_7274133560863227904_n

Bild från förra veckan när Axels föräldrar var med.

Efter babysimmet blev det handling, tankning av bil och så var vi hemma nästan samtidigt som Axel sen. Loke sov som en stock i bilen och Axel tog ”jouren” så jag kunde klippa gräset. ÄNTLIGEN! Det såg riktigt ovårdat ut men nu är det fint igen 🙂

Och i morgon är det ingen älgjakt så nu har vi tre sista lediga dagar tillsammans innan jag börjar jobba igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.