Go lördag

Idag har vi bara gjort roliga saker! Loke vaknade vid sju idag, lite tidigt kan jag tycka men det var inte så mycket att göra åt. Axel fick sova vidare så jag tog med mig Loke ner i köket och läste alla böcker minst två gånger, bakade Snickerskaka och hade allmänt ganska mysigt.

IMG_6536

När Axel kom ner (HALV TIO!) åt vi frukost tillsammans och sen gick vi ut i det härliga vädret. Hönsen fick komma ut och tackorna fick en ny hage. Framåt tolv verkade Loke vilja sova så vi gick en promenad med vagnen och det tog inte många metrar innan han somnade. Vi gick förbi Elin och Kristoffer, Elsas föräldrar, som grejade vid huset de köpt ganska nära oss och bjöd in dem på fika, vilket de tackade ja till. Tur att jag hade bakat! Så det blev lite fika med dem och Loke sov nästan igen det hela, han hann leka lite med Elsa på slutet i alla fall.

När de lämnat oss gick vi ut igen och Axel grejade lite i verkstan medan jag och Loke mockade två kärror hästskit. Sen tog Axel ”vakten” på Loke så jag kunde fortsätta måla där jag slutade igår. Färgen räckte precis förbi dörrarna och vi köper ingen mer färg i år nu när målarsäsongen typ är slut, men det blev ett ganska okej avslut där byggnaden ändrar lite form.

IMG_6541

Sen bestämde vi oss för att renovera upp portarna lite enkelt här också, det är främst fårens port som varit dålig, så vi tog bort de sämsta brädorna och lappade lite. I morgon målar vi dem svarta! Kommer bli så fiiiint!

IMG_6543

När detta var klart stack Axel ut på lite jakt och jag proppade Loke full med mat och lagade middag till oss som hamnade på bordet lagom tills Axel var hemma igen.

IMG_6546

Loke fick smaka lite på vår middag också och det verkade slinka ner det med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.