Härlig söndag

Lite disigt och murrigt idag, men det är ju ganska mysigt ändå! Dagen har innehållit två ”stora” saker; målning och tömkörning och det blir lite mer detaljerade bilder på detta senare. Här är dagen i stora drag (med Loke som motiv på de flesta bilderna, men det är väl ingen som tröttnar på honom va?)

IMG_6572

”Traktor”. Släpper man Loke lös på gården går han med bestämda steg raka vägen till traktorn. Lite kul att den är så spännande, och första gången var det lite skoj att han visste att den fanns där inne bakom dörrarna.

IMG_6577

Axel hängde med Loke på förmiddagen efter frukost, så jag kunde måla. Alltså SER ni förvandlingen? Älskar´t. TÄNK den dagen hela denna byggnad är röd och svart och vit.

IMG_6558

Jag hann nästan måla klart innan tömkörningsträningarna för dagen drog igång, Kaprifol var dock sist ut så jag målade klart det sista innan jag hämtade lite fika och satte mig för att kika på hästarna innan mig. Loke sov som en stock i vagnen från typ 11-13 så Axel grejade i verkstan och jag ägnade mig åt ”hästeriet” i lugn och ro.

IMG_8809

Kaprifol var superfin, men mer om detta i morgon. Efteråt ställde hon sig och vilade i ligghallen, så mysigt att se. Loke och jag var inne och gav henne lite extra godisar.

IMG_6602

IMG_6595

Axel grejade vidare i verkstan (han försöker sätta en motor på kardmaskinen så vi kan karda massa ull och kanske sälja). Jag och Loke störde mest tror jag, hehe. Verktyg är ju roligt i alla fall.

IMG_6607

När vi tröttnat på att vara ute gick vi in och fikade. Äpple till barnet, Snickerskaka till mamman.

IMG_6613

Sen var ju dagen ganska så slut. Det blev middag (Loke lärde sig att suga i sig spaghetti) och bad i badkaret innan bums i säng. Loke somnade innan han landade på kudden ungefär.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.