Torsdag, eller fredag!?

På pappret är det ju torsdag men eftersom jag är ledig i morgon känns det ju som en fredag! Härligt oavsett. Igår var det en lång dag med tidig morgon, jobb hela dagen och sen direkt till styrelsemöte i Gäsene och hemma lagom till läggdags. Beatrice tog Kaprifol igår så hästen ändå fick komma ut och röra på sig, och hon har Kaprifol även idag eftersom torsdagar är hennes fasta dag. Så det blir en lugn hemmakväll gissar jag!

I morgon är jag som sagt hemma med Loke och vi går säkert bort till veckans barnträff, var ett tag sen jag var där nu! Övriga planer för helgen är dressyrträning på söndag och megaregn fredag-lördag, så får se om jag kan få till nåt dressyrpass innan träningen. Just nu är det isgata både i och utanför paddocken ungefär, men med regnet och plusgraderna kanske det hinner bli ridbart inom kort. Får se!

Inte mycket mer roligt att skriva än så, och inga nya bilder har jag heller så ni får den här bilden som är tagen 7:e februari förra året!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.