500 dagar

Vi fotade ju lite extra fina bilder på Loke när han var 100, 200 och 300 dagar. Sen missade vi 400 dagar men tänkte att vi kan ju nu hoppa upp ett snäpp till 500 dagar och sen ta 1000 dagar, hehe. Nu blev det lite hastigt för det var faktiskt IGÅR som Loke blev 500 dagar, men jag och Axel kom överens om via sms att om jag fotade innan klockan slog 13.05 så hinner han ju inte bli 501 dagar i alla fall. Och det måste ju vara godkänt! Men så är det ju inte jag som är fotografen i huset så bilderna är ju inte riktigt i klass med de tidigare, men men!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.