Fredagen i lite bilder

Första mobilbilden från igår är inte tagen förrän vid niotiden. Då hade vi redan ätit frukost för länge sen och varit ute och matat fåren och mockat ligghallen. När vi kom in igen fick Loke välja vad han ville ha som mellanmål innan vi gick bort till veckans barnträff. Han valde pizza! Rester från torsdagens middag, det var så gott så han dessutom lärde sig att säga pizza. Typ i alla fall ”tza”.

Den gick vi bort till veckans barnträff och lekte, hade sångstund, fikade och lekte lite till. Skoj! På vägen hem somnade Loke i vagnen och eftersom vädret var tråkigt tog jag in vagnen i hallen och lät honom sova vidare där. Jag var lite trött så jag gjorde inget nyttigt allt utan slappade i soffan och hade kvalitetstid med Katla.

När Loke vaknade blev det lunch!

Och sen gick vi ut igen eftersom vädret var ganska okej.

Vi plaskade i vattenpölar, städade hos hönsen som ville gå ut för första gången på evigheter, mockade igen och åkte lilla traktorn. Sen gick vi in igen! Och Loke ville fortsätta leka med vatten, så det fick han väl då.

När pappan kom hem blev det middag och sen byte till pyjamas.

När Axel tog med sig Loke upp för att lägga honom gick jag ut till stallet. Det var inte det mest lockande vädret men jag ville röra på Kaprifol så hon inte har för mycket energi på söndagens dressyrträning Både onsdagen och torsdagen blev lugna på grund av isgata mest överallt men nu var grusvägarna framtinade så jag kunde både trava och galoppera i pannlampans sken. Det blev en kort runda, men hon fick rasta av sig i alla fall!

Blöts blev vi! Idag lördag ska det regna ännu mer men det är väl lite mindre regn nån gång under dagen och då hoppas jag att paddocken har ”regnat fram” så den går att rida på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.