Lite bättre

Igår och idag mår Loke lite bättre, han behövde ingen Ipren igår och han sov hela natten. Dock vaknade han alldeles för tidigt för att det ska ”vara helt godkänt”, men han var för pigg för att få att somna om.

Den här dagen har ju bara precis börjat så jag har inga dagsfärska bilder att bjuda på. Två från igår får det bli!

Glad häst på uteritt! Mjuka grusvägar, pigg häst och fågelkvitter.

Och bad av barn med publik. Ett tag såg det ut som Hekla också ville hoppa i, men hon ångrade sig. Kanske tur det.

Måndag är det ju idag för övrigt och en ny vecka har startat. Det är flera saker på agendan för den här veckan, bland annat så åker Axel till Kanada med jobbet på fredag. Jag och Loke får då besök av mamma (igen!) några av dagarna så vi slipper vara ensamma hela veckan som Axel är borta. Sen får vi fylla dagarna med annat skoj helt enkelt. Men det ska nog gå bra! Med Loke hemma har man sällan tråkigt, hehe. Han håller för övrigt på att lära sig säga mamma och pappa nu, i stället för tatta/tadda/dadda som han sagt till oss båda förut. Lite gulligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.