Sunny days

Vilka härliga dagar va! Lätt att glömma att det bara är slutet av februari, samma tidpunkt förra året såg det ut så här:

Men så ser det ju inte riktigt ut nu! Igår hade vi strålande sol och upp mot åtta plusgrader och snön är ju borta sen ”länge”. Jag och Loke var ute nästan hela dagen, vi åt dock lunch inne. Våfflor! Tror Loke tycker bäst om sylten (flaskan är inte öppen, jag doserade hans syltmängd!).

Sen var vi ute som sagt! Medan Loke sov middagsluren i vagnen tömkörde jag Kaprifol på banan. Hon var riktigt fin och det märks att konditionen blivit bättre det senaste!

Ser väl inte så dum ut heller. Och som sagt, vädret!!

När Loke vaknat blev det lite frukt, ute såklart!

Han har dock lite varierande aptit för tillfället, brukar svikta lite när han är förkyld, så kiwin kastade han hellre till hönsen. Som kom springandes (det ser sjukt kul ut när de kutar för fulla muggar) vid lockropen.

Söt onge lite senare på dagen när det var lite mulet, i övrigt var det som sagt riktigt soligt. Krattade lite vid stallet och snyggade till, blir väldigt sugen på att plantera lite blommor i krukorna nu också! Men kanske är lite tidigt än… Får se!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.