Ensam måndag

I söndags eftermiddag åkte mamma hem så idag var min och Lokes första ensamma dag nu medan Axel är i Toronto. Vi inledde dagen starkt med uppstigning klockan sju och frukost till oss innan vi gick ut för att mata fåren. Hönsen fick komma ut också och verkade inte skrämmas av regnet som hängde i luften.

Loke gillade att det hade regnat!

Sen ville barnet prompt åka vagn och pekade bestämt mot grannens traktor. Så det var bara att traska dit. Vi gick även till Olles traktor och vinkade till den, och traktorn efter det innan regnet tilltog och jag tyckte att det räckte. Tur att vi bor i traktortätt område så jag slipper gå för långt!

Det följde sen lite inomhus lek, tvätt och allmänt pyssel innan lunch. Och sen kom febern smygandes till Loke så vi tillbringade ett par timmar i soffan.

Han fick Ipren såklart och sov gott hos mig, jag passade på att se på film och slappa lite jag med. Mysigt, men lite tråkigt för Loke såklart. När han vaknade satt Iprenen i så han lekte med alla sina traktorer och bilar en lång stund. Så småningom blev det middag, ytterst ambitiöst med makaroner, tomat och chicken Nuggets idag, men det var en sån dag helt enkelt. Loke fick en klick cremefraiche på sina makaroner och jag adderade även sweet chilisås. Vi åt våda med god aptit i alla fall vilket ju var meningen. Sen skulle djuren nattas och Loke fick leka lite mer i vattenpölarna innan vi gick in för kvällen.

Idag var planen att vi skulle gå på barnteater på öppna förskolan och hälsa på Camilla och Alma men gårdagens feber satte stop för detta, igen! Han är visserligen feberfri och pigg som en mört idag på morgonen, men det kan ju komma att ändras så vi får hålla oss hemma helt enkelt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.