Oväntat besök

Igår efter lunch fick vi oväntat och himla trevligt besök hem till oss, nämligen Tilda och Lokes lillkusin Noah! De bor ju en bit norrut så vi hade ännu inte sett Noah in-real-life, men så var de på en liten tripp söderut och passade på att även hälsa på oss! Jag plockade upp dem vid bussen och så åkte vi hem till oss. Tilda hade semlor med sig som vi kalasade på! Loke var lite blyg till en början men tyckte att det var väldigt spännande med en liten bebis. Efter en liten stund vågade han sig fram och konstaterade att Noah hade en näsa, öron och ögon, haha. Han klappade honom så fint på lilla huvudet!

Vi var ute en sväng och kikade på djuren och gick en kort promenad men insåg snart att det var riktigt otrevligt väder så vi gick snart in igen. Vi åt lite omelett och försökte ta söta bilder på pojkarna men de var inte så samarbetsvilliga. Men de är ju söta ändå!

Noah är sex veckor gammal.

Lite senare på eftermiddagen körde jag dem tillbaka till bussen och jag och Loke åkte hem, nattade djuren och Loke fick lite mer att äta innan det var sovdags.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.