Rea och utförsäljning

Igår var jag och Loke på äventyr! I alla fall på eftermiddagen. Förmiddagen började ganska som vanligt med matning av djur och lek ut. Sen lekte vi lite inne och kollade igenom lite kläder och hittade den här söta rid-västen!

Köpt av en av systrarna på Göteborg Horse show för ett par år sen. Verkar dock som att Loke kan ha den ”fel säsong”!

Efter lunch blev det en minimal runda med barnvagnen, Loke somnade inom fem minuter och jag hade ingen lust att fortsätta i regnet…

Sen började vårt äventyr! Först åkte vi till Ica i Alingsås och handlade. Och så var det ju lite bokrea där! Jag gick runt borden och kikade lite halvt och Loke utropade snart TRAKTOOOR! Och ja, hans mamma kunde ju inte låta bli att låta ungen välja hela två böcker. Det leendet man blir belönad med är otäckt farligt alltså.

Under 100kr för båda och det roade honom under hela resten av bilresan. Han tjattrade glatt för sig själv där bak i bilen. ”Dää traktooor! Nej traktor! Jaaaaooouu! Ku-kuuuu! TRAKTOR!”

Nästa stop var lite oplanerat. Jag hade tagit ordentligt med höjd för tiden eftersom vi skulle handla och ta oss igenom Göteborg i eftermiddagstrafiken, men allt gick hur smidigt som helst så vi hade en timme till godo. Så vi stannade till på IKEA i Kållered, handlade inte en pinal men bytte blöja och lekte på barnavdelningen, hehe.

Tur att han redan har en älg hemma.

Till sist körde vi vidare till målet för utflykten: Exklusiv förhandstillträde till HorseMeUps utförsäljning som jag blev inbjuden till av Sofia från stallet i Partille. Utförsäljningen börjar först i idag men Sofia jobbar med det här företaget på något vis och fixade en dag för sitt stall och lite annat folk. Fräsigt! Jag hade ju med mig Loke så jag hade inga direkta förhoppningar att göra annat än jaga efter barnet i butiken och hälsa på Sofia och Linda, men han var en pärla faktiskt! Eftersom det var utförsäljning i deras lagerlokaler var det inte så ”prydligt” som i en vanlig butik utan det var lite huller om buller liksom. Perfekt lekstuga helt enkelt! Loke klättrade på högar av (inplastade) täcken, provade borstar på sig själv, smakade på hundgodis, klappade skylthästen, och testade hattar!

(Köpte nästan denna för den var så förbenat söt på barnet).

Sofia hade med sig sina barn också och Loke blev genast förtjust i William och han verkade gilla Loke också. De lekte lite tillsammans och Loke ville gärna sitta i knäet när vi fikade lite.

Jag lyckades shoppa lite också! Fanns hur mycket som helst till 50-80% rea så hade kunnat hitta massor, men lite fick jag ju hålla koll på barnet, hehe. Det blev ett regntäcke och en tjusig grimma i alla fall!

Betalade bara 400kr för båda och det var mindre än vad bara grimman kostade till fullpris (då hade jag iof inte ens tittat på den så på så vid blev det ju dyrare!) Väldigt fluffig och tjusig i alla fall med spännen i rosé-färg, haha. Får vänta tills leran och vinterpälsen försvunnit innan hästen får prova den… Drygt halva priset på täcket var det också och de går ju åt!

När klockan närmade sig sju åkte vi hemåt och Loke kvittrade glatt i baksätet de första tio minutrarna innan han däckade gott. Himla rolig eftermiddag och han är otroligt go att ha med sig!

Oh förresten! Måste berätta om den roligaste händelsen, haha. Vid ett tillfälle kom det in en hund i butiken, en pytteliten korthårig chihuahua-likande hund och Loke pekar på den och säger ”Ku-kuu!” Vilket betyder höna, hahaha. Höll på att dö av skratt inombords men fick viska lite fint till barnet att tro det eller ej, men det är en hund…

3 tankar på “Rea och utförsäljning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.