Back to work

Ojojoj, det känns som om jag har varit borta mycket längre än en dryg vecka från jobbet! Härligast var att det var ljust ute redan när jag åkte hemifrån. Planen för idag är jobb för min del då, Axel och Loke ska till Öppna förskolan och i eftermiddag kommer hovis och verkar Kaprifols hovar. Det blev dock att han kommer innan jag är hemma så Axel är snäll och plockar in Kaprifolen i stallet.


Igår lyckades vi ta oss hem till Camilla och Alma på vårt tredje försök den senaste tiden! Vi tog en promenad i de härliga omgivningarna, (och vädret!) flåsade upp för mördarbacken till deras hus och så fikade vi efteråt. Loke hittade en kattleksak som han roade sig kungligt med en lång stund, och så fanns det ju en gå-stol med massa knappar på som gjorde ljud! Inte svårt att roa denna lilla pojke. Roligt att ses igen, och framförallt kul att träffa lilla Alma också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.