Onsdag

Ja då var ännu en dag förbi och inte har jag så mycket att skriva för det! Snön ligger centimetertjock utanför fönstret och visst känns det lite segt, även om knappt halva mars är förbi. Nu vore det ju härligt om våren kom! Jag vill att gräset ska börja växa, att leran ska torka upp och att man kan börja göra massa roliga saker ute. Kanske nästa vecka, det ser lite lovande ut ändå! Sen tvivlar jag alltid så här års, på om det verkligen kan bli så här grönt igen? Vi får se helt enkelt.

Loke och Axel hade haft en bra dag. Under förmiddagen var de som sagt på öppna förskolan i Vårgårda och lekte med färg bland annat. Axel hade inga bilder att bjuda på men Loke fastnade på en bild av pedagogerna så jag stal den.

Jag var hemma lite senare igår för jag åkte till Biltema och köpte olja till min bil, och sen till granngården och inhandlade en ny sopkvast till stallet och en större foderskopa till fåren. Det tar ju alltid lite extra tid då så jag var hemma först halv sex, och då åt vi middag och sen gick vi ut tillsammans och kvällstittade till djuren. Axel hade fixat så nätverket räcker ut till fårhuset nu igen också, dags att rigga kameran på tackorna här i dagarna! Den ena tackan är ju eventuellt beräknad till den 20:e mars, och det är ju inte långt borta. Vi tycker dock inte att hon ser riktigt så långt gången ut, så det dröjer nog gissningsvis ett tag till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.