Lokes första…

…bussresa! Det gissade ni inte va? Haha. Jag hade ett ärende inne i Vårgårda i går eftermiddag och eftersom Valpen (bilen) var inne hos veterinären igen hade jag kollat upp så det gick passande bussar så Axel kunde ta sin bil till jobbet. Så vid halv tre stod vi ute vid närmaste hållplats och väntade på en buss.

Loke lite smått missnöjd för han trodde ju att vi skulle gå på en traktorpromenad och så gick vi inte längre än hit! När bussen kom fick han snart andra tankar dock.

I bussen hade man god utsikt över omgivningen också och vi såg flera traktorer och annat spännande. Det var lite svårt att sitta still när vi åkte genom skogen, men i övrigt gick det bra! Det tog bara knappa tjugo minuter in till ”stan” så det var ganska lagom för en första åktur.

När ärendet var avklarat gick vi in på Ica och fyllde på förrådet av bananer och sen gick vi tillbaka till stationen och väntade på bussen hem. Jag insåg att det inte verkar finnas nån lekplats inne i Vårgårda, men Loke roande sig ganska bra ändå. Lite i ”parken” och sen räknade vi cyklar på parkeringen och sprang runt lite allmänt. Tänkte det var bra att han fick rasta sig lite innan hemresan!

Bussresan hem gick lika bra som bussresan dit. Nu åkte vi en annan väg och tro det eller ej men det fanns traktorer där också!

En smoothie fick han också, när han tröttnade lite på att sitta still. Men snart var vi ju hemma igen!

Det var för övrigt superhärliga busschaufförer åt båda hållen. När vi åkte in till Vårgårda var det ett par ganska små skolbarn på bussen och alla tackade för skjutsen och chaffisen önskade trevlig kväll osv. Dessutom släpps barnen av där de vill även om det inte finns en hållplats just där, skönt att de mindre barnen inte behöver gå så långt på vägen, speciellt i mörkret på vintern tänker jag. Härlig by-känsla!

1 tanke på “Lokes första…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.