Ett och ett halvt år

Hipp hurra för idag blir Loke ett och ett halvt år! Det ska vi fira genom att åka in till BVC och göra just 1.5-års kontrollen. Det är ju ett halvår sen Loke var där nu, och jag har inte varit där med Loke sen kontrollen vid åtta månader så det ska bli lite extra roligt.

Men mer om det när det är gjort! Igår förmiddags åkte vi bort till hagen vid tennisbanan igen och körde vidare med riset. Loke tycker inte att det är så jätteroligt längre stunder, så vi får jobba smart och effektivt. Igår hade vi med oss en banan som roade honom en stund, och när den var slut var han ganska nöjd med att ”hjälpa till” och pilla lite på traktorn.

Sen hade vi med oss fika som vi kalasade på när Loke tröttnade. Och så lite lek när Axel ändå tömmer lasset på rishögen. Flera tennisbollar kan man hitta bredvid tennisbanan, det visste ni inte va?

Vid strax innan tolv åkte vi hem och åt lunch och när vi åkte tillbaka åkte vi en liten omväg så Loke somnade gott i bilen. Då fick vi en timmes ”ostörd” arbetstid och flertalet lass med ris hamnade på högen. När Loke vaknade efter sovturen ville han inte alls vara med längre, och det brukar han inte vilja heller efter sin sovpaus. Så då tog jag med honom hem och Axel körde vidare en timme till själv. Det var nämligen vad som behövdes för sen var det klart!

Det finns fortfarande en del smått kvar, men det tänkte vi att vi krattar ihop och slänger på en brasa en vindstilla dag framöver. Det allra allra mesta är i alla fall ihopsamlat och nu kan gräset växa ordentligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.