Kvällsridning, i ljuset!

I går gick jag ut till stallet efter att Loke gått och lagt sig och gjorde i ordning Kaprifol för en lite ”ordentligare” uteritt, äntligen! Vi har ju tagit det lite lugnt det senaste efter den där lilla svullnaden på benet. Jag blir gärna lite mesig men efter att hon såg fräsch ut på tömkörningen och var fin i benen även efter det så känner jag mig lite mindre mesig. Så igår red jag ut en runda på grusvägarna på 5km och travade och galopperade där det gick. Kaprifol var PIGG men i den tredje galoppen behövde jag i alla fall inte bromsa i varje galoppsprång och traven efter det var nästan normal! Så det blev en avrastningsrunda helt enkelt, välbehövligt minst sagt.

Härligast var nog att det var ljust hela rundan! Som visserligen inte tog så lång tid eftersom den inte var så lång, men ändå! Underbart.

Härligt härligt!

Här är en bonusbild på hönsen från i morse också. Jag ska hämta ett traktortillbehör på vägen hem idag så jag tog med mig hästsläpet till jobbet och hönsen satt redan ute och väntade så jag släppte ut dem. Första gången jag ser att de använder ”sittpinnarna” ute i sin gård, roligt att se!

Och när vi ändå är inne på höns. Brons fortsätter ruva duktigt, men vi får nog flytta henne från hönshuset eller göra nån slags anordning så hon får vara i fred. Så här såg det ut när Axel tittade till dem i går morse.

Inte så snällt va! Det finns ju ett rede till men det är tydligen inte lika populärt. Eller så är det Koppar som desperat vill föra vidare fler av sina gener och försöker ”donera” fler ägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.