Påskhelg

Långhelgen har inletts! Vi har precis varit och handlat lite inför helgen och ska nu fika lite innan vi ger oss ut på en cykeltur/ridtur i det goa vädret. Lite senare idag kommer Britt och Simon och de stannar över tills i morgon. När de har åkt sticker vi till Enbergs stuga och hälsar på delar av min familj och grillar med dem. Vi åker dock hem igen på kvällen igen, alla våra djur ni vet!

Tackorna och lammen går numera tillsammans och de har möjlighet att gå ut lite på baksidan av ladan och peta i sig lite gräs. Uppskattat av både de vuxna och dr söta små lammen som har mer yta att skutta runt på. På söndag släpper vi ut dem i hagen vid huset, och då får även Baggis hänga på. Då är de minsta lammen nästan en vecka gamla och det ska vara flera plusgrader även på nätterna så det blir nog bra. Skönt för fåren att komma ut på lite mer gräs!

1 tanke på “Påskhelg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.