Utomhusdag

Igår var vi inte inne många minuter vill jag lova. Efter handlingen drog vi som sagt ut på tur tillsammans.

Varmt var det redan då så vi blev svettiga allihop, ja förutom Loke då. Kaprifol fick en dusch när vi var tillbaka, det såg ut att vara ganska uppskattat. Och så rullade hon sig gott i dammet efteråt.

Vi åt lite lunch och så tog vi och gick en runda runt hagen vid huset och bankade ner stolp och tog bort lite grenar som låg över tråden. Dags att se över hagarna nu, både för fårens och hästarnas betessläpp. När klockan närmade sig ett behövde Loke sova middag så jag gick en promenad med honom i vagnen och Axel gick ett varv till runt hagen, nu med röjsågen.

Och så kom Britt och Simon! De hjälpte till att så i vårt grönsaksland. Potatis, palsternacka, blomkål, rädisor, gul och röd lök och så lite mer som jag glömt. Allt blev inte klart, men det är ju en dag i dag också.

Kvällen avrundades med grillad lammstek som smakade himla gott! Även denna förtogs utomhus, och efter att djuren blivit nattade gick vi faktiskt in.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.