Ledig fredag!

En solig och ledig fredag har startat! Jag och Loke ska se till alla djuren nu på morgonen i vanlig ordning och sen ska vi till veckans barnträff. Vi hinner inte stanna hela träffen dock för vid 11.20 ska Loke till tandläkaren. Det är inte ett ordinarie besök utan en koll efter att Loke gjort en riktig faceplant i går kväll.

Jag tror egentligen inte det är nån fara för tänderna men det är väl lika bra att kolla upp det för säkerhets skull. Tandköttet mellan framtänderna ser ut att ha lossnat lite och så har han en ordentlig fläskläpp nertill. Ser värre ut än på bilden! Hehe. I kväll flyger Loke och Axel till Holland, får se om släkten känner igen honom!

Jag blir kvar hemma, främst för tävlingen på söndag (hade det inte varit en lagtävling hade jag ju kunnat välja en annan tävling såklart). Det kommer kännas väldigt konstigt att vara ensam hemma! Sovmorgon i morgon är ju givet, sen ska jag rida, greja en del och slappa!

3 tankar på “Ledig fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.