Dagen i bilder

Den här fredagen var som sagt solig och härlig redan från start och Loke och jag var tidigt ute. Vi lekte ”kör med skottkärran runt och i genom gödselstacken” ett par gånger bland annat, en ganska meningslös lek tyckte jag, men vad vet jag om sånt!

Vid strax före tio körde vi bort till Veckans barn-träff, med bilen eftersom vi skulle vidare till Vårgårda och tandläkaren. Loke ville åka rutschkana innan vi gick in, och det fick han

Efter en timmes lek och liten kort fikapaus åkte vi till tandläkaren, och där kunde vi fortsätta fika!

Domen för tändernas del är att framtänderna i överkäken har fått sig en rejäl smäll, den ena var lite, lite lös, så vi ska hålla ordentlig koll framöver och försöka hålla så rent det går. Det ska såklart anmälas till försäkringsbolaget också och alla fyra framtänderna i överkäken kommer gå med i anmälan. Loke var duktig i undersökningsstolen (i mitt knä) och satt blick stilla och gapade snällt så tandläkaren kunde titta ordentligt. Hon fick även stoppa in en sån där ”spegel-penna” och titta bakom framtänderna utan problem. Efteråt fick han en liten leksaks-ödla och så ville han sitta själv i undersökningsstolen, och det fick han. Tandläkaren hissade upp honom en gång så högt det gick också, haha. Det var lite konstigt och roligt tyckte Loke, med en stol som hissades upp.

Sen åkte vi hem och Loke sov middag, jag åt lunch och smågrejade lite här hemma. Mycket mer än så hann vi inte innan det var dags att åka till flygplatsen. Vi mötte upp Axel där och så lämnade jag över Loke och åkte hem, ENSAM!

Väl hemma gjorde jag i ordning Kaprifol och vi var klara att ge oss ut precis som åskovädret drog över oss.

Välbehövligt med regn dock så jag uttalade inte alltför många fula ord. Det var en rejäl, men snabb, skur som snart var förbi så vi kunde ge oss ut. Kändes nästan grönare direkt ute, haha!

Kaprifol var pigg och glad och vi blev bara lite blöta. Härligt! Tror de flesta djuren uppskattade regnet, Kaprifol rullade sig gott i den fuktiga jorden när vi var tillbaka.

När stallet var klart nattade jag hönsen och det ser ut som att vår vattenuppsamlare fungerar fint! Det var en kort men rejäl skur som kom, och visst var det vatten i tanken!

Det regnar mer nu senare på kvällen så det kan nog vara mer där i i morgon. Lite spännande nästan.

Nu har jag landat i soffan och tänkte äta lite godis och kika på nåt innan jag sover. I morgon är det en ny (ensam!) dag. Jag har lite idéer om vad jag ska hitta på, det ser dock lite mörkt ut för målning utomhus men det finns ju annat att göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.