Dan före dan!

Ojojoj nu närmar det sig alltså, tävlingsdagen med stort T! Därför har en del av den här dagen gått åt till lite förberedelser och packning. Jag har, med lite hjälp från Rebecka, packat bilen med all utrustning mm som jag behöver ha med mig i morgon. Jag har lagt fram och provat tävlingskläderna och så fick Kaprifol komma in och få svansen och bakbenen tvättade. Visst ser hon ut som en äkta tävlingshäst? Hehe.

Eftersom det skulle komma mer regn fick svansen finna sig i att bli flätad efter tvätten så den håller sig lite ren tills i morgon i alla fall.

Jag har även målat lite, fixat lite smågrejer (nån stängseltråd som hängde lite, en isolator som fattades, hönsen fick mer mat och så har jag fyllt en pallkrage med jord som jag ska så morötter i. Tänkte det kunde få regna lite mer först bara, så stoppar jag i fröna sen.

Lite senare under dagen tog jag in Kaprifol igen och gjorde i ordning henne för ridning. Det blev framskrittning ute, ett lösgörande dressyrpass på banan (där hon kändes riktigt fin) och en lite längre skrittrunda ute som avrundning. Känns som en bra uppladdning för i morgon!

Och så kom det lite mer välbehövligt regn! Tuppen och hönan som inte ligger på ägg (Silver) la sig vid husväggen, två av hästarna gick in i ligghallen…

… och några av fåren gick in i sitt lilla tält som Axel satte upp tidigare i veckan som skydd för de små lammen främst. Det är ju inte så mycket löv på träden än så de ger inte så mycket skydd för vare sig stark sol eller regn. Verkar som det är godkänt!

Även jag gick in faktiskt, det regnade inte så mycket men jag kände mig rätt nöjd utomhus för tillfället. Jag har nu slappat i soffan en stund och tänkte snart dammsuga huset. I övrigt är det bara lite matsäck som ska fixas för i morgon så är allt i princip klart! Tidig morgon blir det oavsett hur mycket jag förbereder, men skönt att inte behöva tänka på så många saker då i alla fall! Vid halv sju beräknas hästen lastas in i släpet och så åker jag, Susanne och pappa mot tävling i Vartofta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.