Det kläcks!

Nu har Brons ägg kläckts till kycklingar!! Åtta ägg hade hon och fem kycklingar har det blivit! Så söta och fluffiga! Och häftigt att det har lyckats så här långt! Tre ägg ligger kvar som okläckta så antingen har det varit/blivit något fel med dem längd vägen eller så nöjde dig Brons med fem avkommor och klev av äggen helt enkelt. Får se om vi kläcker dem sen av nyfikenhet kanske, hehe.

Koppar ligger på tre ägg fortfarande, hon var dock ute en stund igår men med lite tur hann hennes ägg inte kallna. Hon är ett par dagar efter Brons så hennes ägg ska inte kläckas förrän i veckan som kommer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.