Dags för måndag

Idag har hästarna fått komma ut på gräs! De blev lyckliga över detta och drog några repor i galopp innan de sänkte ner sina huvuden och började äta. Jag hade inte med mig kameran (vädret var inte så kameravänligt) men mobilen tog några halvkassa bilder.

De kommer ha fortsatt tillgång till hö för det har inte växt några enorma mängder. I övrigt har Loke skaffat sig en ny fläskläpp, lite mer symetrisk denna gången och så har vi röjt lite i tvättstugan och i gillestugan. Nu sover det lilla (stackars) barnet och jag har ätit lunch och funderar på om jag ska göra nåt vettigt eller inte. Lutar åt inte, men jag kanske kommer på andra tankar, vem vet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.