Dag två

Tisdag och dag två i denna vecka, och min första arbetsdag. En ganska lugn dag tror jag, med lite möten blandat med mikroskopiering. I eftermiddag när jag kommer hem ska vi byta hage på fåren. Vi gjorde i princip klar hästarnas vinterhage med fårtrådar igår kväll när Loke somnat, det är bara en stolpe till som behöver stadgas upp. Det är dock inte mycket mat till fåren där inne heller, men lite kan de allt få ”rensa upp” innan de får beta trekanten vid skräphögen.

Känns ju lite udda över lag för övrigt att planera bete när det såg ut så här i morse:

Men det blir en solig dag så det ska väl torka bort ganska snabbt.

I morgon är det kläckningsdagen för Koppars ägg, så vi väntar med spänning på om det blir något där eller inte. Brons’ fem kycklingar är fortsatt pigga och glada och växer fint. De fick hälsa på Silver och tuppen häromdagen när vi öppnade boxen och det gick ganska bra. Tuppen skötte sig fint och Silver var lite för intresserad av kycklingarna tyckte Brons, så de fräste lite åt varandra, men det ska nog gå bra. Än bor Brons och kycklingarna i boxen ensamma och kommer göra det ett tag till gissar jag, vi får se!

Bonusbild på barnet från igår när vi städade tvättstugan. Han tyckte det var väldigt roligt och leka i insatsen till barnvagnen och ”bäddade” med täcket och la sig och höll på. Så söt! Innan han sen förstörde sitt ansikte genom en ordentlig kyss i betonggolvet, men han ska väl läka från det också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.