Grillkväll

Igår efter jobbet åkte jag och några till hem till en kollega för grillkväll! Det var himla trevligt, och gott! Till efterrätt grillade vi marshmallows och doppade i smält choklad, minst lika gott som det låter! Efter middagen spelade vi en (typ) variant av frisbeegolf, kallat KanJam Frisbee vilket var riktig skoj. Och inte behövde jag skynda mig hem heller för Axel tog med sig Loke till sina föräldrar tidigare under dagen och de kommer hem först idag. Så jag kom hem till ett tomt hus alltså. Efter en kvällsrunda bland djuren tog jag igen mig lite i soffan innan jag gick och la mig, helt själv! Det händer ju inte ofta nuförtiden, så det är ju lite skönt ändå.

Det verkade inte gå nån större nöd på Axel eller Loke heller, de hade lekt i sjön och även åkt båt tror jag. Sommar alltså!

Och på tal om sommar! Idag jobbar jag min sista dag innan jag tar sju hela veckors semester! Hojojoj vad det ska bli trevligt! Axel jobbar tre arbetsdagar till, lite oklart vilka ännu. Första projektet för semestern blir Operation Blöjfri Loke, detta drar igång på lördag! Kan bli spännande att se hur det går.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.