Blöt lördag

Inga nya grejer på listan var blivit avbockade idag men vi har handlat och storstädat huset och så hade vi Axels arbetskamrater här på grillning under eftermiddagen. Efter några minuters stillasittande i mitt knä roade sig Loke kungligt med att visa alla sina leksaker och färdigheter för våra gäster. Han trivs att vara i centrum helt klart, haha. Och när även Torbjörn anlänt fanns det två barn att leka med också! Han är för go vår Loke alltså.

Han har även fått MVG i pottandet idag, de två senaste dagarna har inte varit dåliga men några byxor har vi fått byta och lite golv har behövts torkats. Men idag har ALLA kissar och bajs hamnat i pottan, trots full rulle hela dagen. När han lekte som bäst med Torbjörns barn hann det komma några droppar i byxorna, men alla andra gånger har vi hunnit till pottan trots att den stått (i lugn och ro) på övervåningen hela dagen. Och han har druckit massor så det har blivit många besök där också!! Sicken kille alltså, det blir säkert fler blöta byxor och golv framöver men nu vet vi att vi kan! Himla roligt faktiskt.

I morgon har vi en lite lugnare hemmadag och ska greja lite här hemma!

Kanske måla lite? Framsidan av lekstugan är klar med röd färg, bara tre sidor kvar nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.