On the road again

Förmiddagen har flutit på lugnt. Kaprifol har fått lite ompyssling, ren box och nytt hö och vatten. Hon tar boxvilan bra men ser dödligt förolämpad ut och verkar tro att hon är instängd för livet. Men bara tills i morgon lyckligtvis! De andra hästarna är snälla och håller henne sällskap större delen av tiden och äter gräs i skift.

Nu sticker vi iväg för ett par timmar då vi ska på begravning för min mormor som gick bort för ett par veckor sen. Tråkig anledning av sammankomst såklart, men lite kul blir det ju att träffa alla syskon och kusiner igen. Senaste kusinbarnet är nog med också och den lille killen har vi inte träffat än! Efteråt blir det lunch/middag på restaurang och när allt är klart rullar vi hemåt igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.