Gårdagen i bilder

Så kommer här då gårdagens rapport i vanlig ordning. Det blir ju lite enformigt nu med inläggen kanske, men så är det ibland.

Jag inledde min dag med att måla lite i stallet. Först fick den nyuppsatta sponten ovanför torkrummet lite lasyr.

Och sen hann jag måla lite hammarlack på ”metallen” på boxen innan det var Axels tur att arbeta och min tur att leka med Loke. Jag målade lite mer senare under dagen så nu är boxen helt färdigmålad! På boxdörren blev skillnaden störst eftersom Axel fått renovera den en gång efter förra målningen.

Efter lunch gick jag en promenad med Loke så han skulle somna, och Kaprifol fick hänga med och få sin dagliga skrittrunda. Jag var extra ”multitaskad” idag och styrde promenaden förbi lammen borta vid tennisbanan, så fick de dagens tillsyn också.

Det var ju minst sagt lite kyligare igår så Loke var lite mer inpackad i vagnen än de senaste dagarna.

Det var ju lite skönt med svalare luft faktiskt, var nog inte bara jag som tyckte det.

Förutom att laga betesputsen (igen) har Axel fixat det sista i verkstan inför gjutning, nämligen gjutit fast avloppet så det står still när betongen till golvet kommer in. Lite grus från lösdriften som ska grävas om, och överbliven cement från jobbet!

Ja det var väl vår dag i stora drag! Lite lek har vi hunnit med också såklart, Loke har nästan vuxit i sin ärvda springcykel. Någon centimeter längre ben så. Han är inte så missnöjd över det dock, han gillar att leda omkring på den mest överallt, haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.