Last day

Man blir ju onekligen ganska van vid att ha det så här gott, och jag tror inte att Axel längtade till jobbet när klockan ringde i morse. Jag har ju lyckligtvis två hela veckor kvar, men det är ju inte på långa vägar samma sak när Axel inte är hemma. Men men.

Igår var alltså sista lediga dagen innan jobbvecka och vi gjorde inga större grejer. Axel och Loke inledde dagen med att cykla bort till lammen vid tennisbanan och se till dem och fylla vatten.

Även våra två tackor har fått lite extra uppmärksamhet i form av ny hage. Passade på att klia lite extra på dem, väldigt trevligt att inte ha en flåsande bagge i nacken nuförtiden måste jag säga.

Vatten skulle de ju ha i sin nya hage också!

Lite spännande har det varit på hästfronten också, det har nämligen flyttat in en ny häst på gården. Ett sto vid namn Ella anlände igår så nu är flocken fulltaliga fem igen, även om de för tillfället går uppdelade på tre hagar. Kaprifol och sina två musketörer går i skogshagen och den nya har vi stoppat in i sommarhagen. Först på torsdag släpper vi ihop hästarna, så hinner de landa lite först. Zingo får fortsätta gå själv dock för att fortsätta banta lite. Inte lätt att vara en matglad ponny när världen är full av gräs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.