Augustimåndag

Så hur roade vi oss igår nu då, jag och Loke. Jo vi blandade lite inomhuslek och utomhuslek! Och handlade gjorde vi också och Loke fick hjälpa mig att panta några burkar och flaskor. Det var lite spännande!

Hemma höll vi till lite i tvättstugan som jag började röja lite i. Det är ganska många skåp där fulla med gamla ridkläder, solblekta gardiner och annat smått och gott. Mycket rensas ut och ger plats åt alla lakan, täcken och kuddar som vi just nu förvarar i garderoberna i bebisens blivande rum. Men så kan vi ju inte ha det!

Loke tycker det är roligt att vara med och greja en stund, så vi tar lite i taget helt enkelt. Och leker med annat där i mellan.

Efter lunch fick Loke hoppa i vagnen och vi hämtade Kaprifol och tog med henne på promenad. Hon fick hälsa på nya hästen också, är ju först på torsdag de kommer släppas ihop men det är ju bara bra om de kan nosa lite på varandra innan dess.

Loke somnade fint i vagnen och fortsatte sova efter promenaden på typ 30 min. Kaprifol fick bli lite borstad och så städade jag lite i torkrummet. När Loke vaknat åt vi glass och lekte ute tills det var dags att laga middag.

Hämtade posten gjorde vi också. Med katt i knät.

Knasigare katt får man leta efter tror jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.