Regnskurar

Ja igår drog det över ett gäng regnskurar över oss så vi har varvat inomhuslek med korta turer utomhus. Regn är ju inte farligt, men det är ju trevligare att titta på det från insidan av ett hus. Faktiskt.

Tvättstugan är fortsatt under organisering och det börjar bli lite ordning på det hela.

Strax före lunch kom mamma och gjorde oss sällskap! Himla tacksamt nu när Axel börjat jobba, så mycket roligare när man är tre! Efter intagen lunch tog vi en promenad där även Kaprifol fick dagens motion. Och så har vi fortsatt greja lite och leka med tokungen så klart.

Middagen stod klar när Axel kom hem; fransyska från vår bagge, potatis, morötter och sallad från landet, och så lite fler grönsaker. Och jag slog mitt livs första majonnäs! Och lyckades! Haha. Det är ju Axel som är huvudansvarig för matlagningen i vårt hus, men jag kan ju jag med faktiskt. Ibland.

Efter middagen fick vi upp de sista brädorna i stallet också! För den här delen av väggen i alla fall. Blir fint!

Det saknas en bräda som ni ser, men Axel tänkte att det nog kan vara bra att komma åt där när nästa del av väggen ska panelas. Det blir nämligen som ett trappsteg in där, innan väggen sen går mot sadelkammaren. Men det ligger ju lite i framtiden. Betonggolvet blir gjutet först nästa vecka så det bygget ligger lite på is nu. Vi ser i stället fram emot att grävar-Martin kommer på fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.