Lek, vaccination, glass

Det finns många ord som kan beskriva gårdagen, den bestod av flera saker. Mamma är ju här (åker hem vid lunch idag) och vi inledde dagen med promenad i solskenet. Det skulle ju bli regn senare så vi passade på. Sen åt vi frukt i lusthuset.

Och sparkade boll.

Och tvättade insidan på lekstugans dörr.

Under eftermiddagen åkte vi in till Vårgårda och gick en sväng på Hjulet, Second hand-affären. En tavla och fem skålar fick följa med hem för det sammanlagda priset av 45 kronor. Halva priset hela veckan tydligen, och det var ju billigt innan liksom!

Därefter handlade vi på Ica och så var det dags för Lokes andra TBE-spruta i fästingbussen utanför affären. Han tog det lika bra som vanligt, inga bekymmer alls. En rosa tatuering fick han med sig den här gången, vi har inte satt på den än dock. För att ”fira” bjöd mormor på glass, vi ville egentligen ha mjukglass men jag vet faktiskt inte var man kan köpa det i Vårgårda? Ica har, men de har inget strössel, och det måste man ju ha! Det blev i alla fall kulglass i ”tårtbutiken”, gott det med även om utbudet var lite torftigt. Loke och jag delade på två kulor; choklad och romrussin.

Ja sen hann vi med så mycket mer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.