Onsdagen

Natten till onsdagen sov Loke rätt oroligt så han hamnade i vår säng relativt tidigt under natten. Han tog dock ut det hela med sovmorgon och 40 min innan vi skulle befinna oss på förskolan såg han ut så här:

Jag hade inte en tanke på att ställa klockan så när jag vaknade kvart över åtta av nån anledning fick jag lite fart kan man säga! Men vi hann precis! Även om frukosten blev ganska hastig.

Loke pekade glatt vägen mot förskolan och gick före mig in i lekrummet när vi plockat av oss skorna. Jag satte mig i soffan i köksavdelningen och blev kvar där en timme framåt och Loke kom inte till mig en endaste gång. Frukten intogs i samma rum som jag satt i så då var jag med, men sen gick alla barnen ut och jag blev kvar inne. Inga problem såklart. Jag fick lyckligtvis sällskap av en pappa i ”samma situation” så tiden rullade på bra. Vid tio kom vår pedagog in och vi gick igenom lite papper mm medan Loke fortsatte leka och vid tjugo över tio fick jag dra med mig min unge hem (typ).

När vi kommit hem dröjde det inte länge innan vi fick sällskap av Rebecka och Filippa! Och lite senare på eftermiddagen kom en dumper lastad med grus!

Jag bad att chauffören skulle lägga materialet i en ”sträng”, och inte i en enda hög så vi kunde sprida ut det med traktorn. Han tog det till en högre nivå och spred ut allt grus åt oss i princip, himla snällt!

Vi körde lite med traktorn när Axel kommit hem för att fördela gruset lite och jämna till, men det grövsta jobbet blev helt klart gjort! Vi ska kratta lite mer innan det är redo för paddning och armering dock.

Och så hade Axel med sig en barnvagn hem efter jobbet! Jag har hållit ögonen öppna ganska länge efter en syskonvagn till billigt pris men ändå med vissa önskemål: lufthjul, sittdel vänd framåt och liggdel vänd bakåt och inte alltför stor och klumpig. Och nu dök det upp en på Hisingen så Axel kikade på den och slog till (1200kr inkl två sittdelar, en liggdel och regnskydd).

Det är en ”Mountain Buggy” och ovanligt smal och väldigt lättkörd för att vara en dubbelvagn. Vilket också bidrar till att Loke nog växer ur den rätt snabbt, men han kan nog klämmas in där ett tag i alla fall! Tänker att den främst kommer användas när jag och bebis lämnar Loke på förskolan, och när Axel knuffar barnvagn och jag rider!

1 tanke på “Onsdagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.