Jag lämnade honom!

Ja inte heller natten till torsdag blev speciellt rofylld, den här gången var anledningen ett getingstick på Lokes ena hand strax innan läggdags. Handen svullnade en del och jag gissar att det både kliade och sved och var allmänt obekvämt för honom.

Men han var i alla fall vid gott mod när vi tog oss bort till förskolan för fjärde dagens inskolning. Den började precis som dagen innan att Loke gick iväg och lekte och jag satte mig i soffan i köket. En kvart senare bestämde vi att jag skulle gå ut en sväng så jag fick krama mitt barn hej då och helt enkelt gå ut. Lite ynkligt sa Loke nej till detta först men han blev snart avledd så jag kunde lugnt gå därifrån och Loke vände sig inte om. Elin lämnade precis av Elsa (de är en vecka före oss i inskolning) så vi tog en promenad tillsammans och satt sen en bit bort från förskolan och pratade tills det var dags för mig att gå tillbaka. Nästan en hel timme var jag borta!!

Barnen var ute och lekte när jag kom tillbaka och det hade såklart gått bra. Loke hade tillochmed kissat på pottan. Sicken kille. Jag fick med honom till bilen utan alltför stora protester och så åkte vi och slängde skräp på tippen och handlade lite.

Lite snålt om bilder blev det men här är ungen glad efter att jag hittat ett stort hallon till honom.

Badade gjorde vi på kvällen också!

Idag är det fredag! Axel är ledig och vi går till förskolan tillsammans idag, en timme senare än vanligt dock då ”vår” pedagog är ledig idag så vi anländer direkt till utomhusleken och gör nog inga större grejer idag. Får se vad resten av dagen har att bjuda på sen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.