Mer förskola

Igår var det ”vanlig vardag” igen och dags för Loke att gå till förskolan igen. Jag var osäker på om vi skulle lämna honom direkt nu när vi varit ifrån förskolan i tre dagar, men det skulle vi! Vi sa hej då redan i ”kapprummet” och Loke tog det bra även denna gången. I en och en halv timme var han där och jag klurade länge på om jag skulle göra nåt vettigt med tiden men jag la mig faktiskt i soffan och slappade.

Jag tog igen det sen när Loke sov en timme i vagnen och målade lite i stallet. Halva sponten är målad nu, så sakta men säkert går det framåt.

Senare under eftermiddagen åkte jag, Axel och Loke till Herrljunga och fyllde släpet med små höbalar. Kaprifol kommer stå på boxvila i två veckor efter operationen och eftersom de andra hästarna inte börjat äta hö än kan jag ju inte öppna en av våra stora balar. De höbalarna som vi fick tag i idag såg riktigt fina ut och det var bra pris på dem också. Sen är det ju lite svårt att räkna ut hur mycket som kommer gå åt, men vi fyllde släpet som sagt och det ska nog räcka gott och väl. Vi lastade in det i ligghallen så länge, den kommer ju inte användas under Kaprifols inne-veckor eftersom betongen inte är gjuten än.

I dag är det onsdag och Loke ska vara på förskolan 8-10.00 och direkt efter det ska vi in till barnmorskan och se hur bebisen verkar ha det. (Lite trångt om man ska tolka de ibland lite ilskna sparkarna på mina revben).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.