BM-besök

Ännu en dag där Loke har lekt på förskolan själv är förbi. Igår gick han 8-10 och jag hade alltså nästan två timmar hemma helt själv, lite konstigt nästan! Jag passade på att måla klart sponten i stallet, blev dock inget bildbevis på det. Får bli en annan dag! Jag plockade upp Loke med bilen vid tio och åkte då direkt till barnmorskan för ett besök för bebisens räkning. Vi tog blodprov och kollade HB och socker, HB:t lite lågt men jag har slarvat med järntabletterna så får skylla mig själv (och skärpa mig lite). Blodtrycket var bra som vanligt och även måttet på magen och bebisens hjärtslag. Så inget att rapportera egentligen! Nästa besök blir om tre veckor och då är det dags att ta reda på om bebisen har huvudet åt rätt håll.

Loke var väldigt charmig hela besöket och innan vi gick in till barnmorskan gungade han hej vilt på en gung-leksak i väntrummet, och kissade på gästtoaletten.

Efter barnmorskan åkte vi till ica och inhandlade lite småsaker som tagit slut. Loke kör glatt vagnen och blir bara arg när han inte får köpa vindruvor. Det går över ganska snabbt dock.

Under eftermiddagen lekte vi utomhus ganska länge och sen gick vi in och började lite med maten innan Axel kom hem. Efter maten fixade vi en ny hage till våra två tackor, de har fått ett ”bajsområde” i hästarnas skogshage att rensa lite.

Efter hagbygget åkte jag på styrelsemöte i Gäsene och Axel och Loke fick roa sig på egen hand!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.