Träff med barnmorskan

I morse var det dags för besök hos barnmorskan igen och i vanlig ordning såg allt bra ut. Blodtryck på 110/60, hjärtslag på bebis mellan 130 och 140 och efter mätning av magen hamnade även den pricken på ”min” kurva. Sist hade jag ju lite lågt järnvärde eftersom jag slarvat lite med tabletterna, men nu har jag skärpt mig igen så det hade gått upp 10 enheter sen senaste besöket för ca två veckor sen. Bebisen ligger åt rätt håll också, men är fortfarande ”ruckbar”.

Jag passade även på att ta med mig ett babyskydd hem, vi hyrde ju från BVC förra gången och tyckte det var himla smidigt så vi gjorde det igen. Skönt att slippa leta runt efter ett sånt, och skönt att bara kunna lämna tillbaka det sen när vi är klara med det! I morgon är det ju faktiskt den 10:e september och således bara en månad kvar till beräknad födsel av den lille, så lite är det ju skönt att få i ordning. Ska ta och tvätta lite grejer i veckan (babynest, filt, lite kläder) och så ska väl en liten väska packas också lite smått.

Bild på Kaprifolen som nu har klarat av halva sin boxvile-period! Och nu bara fyra dagar kvar av medicinering och sex dagar kvar tills stygnen ska plockas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.