Lugn lördag

Loke var ganska hängig igår också så vi gjorde inte så många knop. Axel var iväg på arbetsdag med jaktlaget + skytteträning, men innan han åkte sprang jag ut och fixade lite åt Kaprifol. Hon skötte sig ju himla fint på box ett tag där men så plötsligt fick hon nog och har varit rätt tokig de senaste dagarna och levt rövare och försökt sparka sig ut. Så igår fick hon komma ut i en liten hage i stället, ett par dagar tidigare än planen men just sparkadet i väggarna med bakbenen kändes inte så lyckat.

Det gick inte att ta miste på att Kaprifol blev väldigt nöjd över den här lösningen. Hon var väldigt lugn och fin hela dagen så nu kör vi helt enkelt minihage på dagen och box på natten.

När Loke sov middag grejade jag lite i stallet och mockade boxen extra noga och förberedde för kvällen. Skönt att göra det utan en häst som skrapar sönder hovarna på golvet bredvid boxen… Jag flyttade ut höbalarna från ligghallen också eftersom Zingo numera kan gå in där. Det har inte alls gått åt så mycket hö som jag beräknade så det är fortfarande ett gäng balar kvar. Jag hängde in två hönät till Kaprifol för natten, men ja, det hade jag nog kunnat låta bli!

Jaja, fri tillgång i boxen, eller precis utanför det gör väl detsamma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.