Verkstadsjobb, stygn, sjukt barn

Igår la vi lite tid på verkstan igen och Axel började med att ta fram motorsågen och såga ner de reglarna som typ hängde ovanför bjälklaget. Dessa kommer vi återanvända till väggen sen. Efter detta var det dags att städa lite och medan jag gick på somna-in-promenad med Loke sopade Axel ner en massa bös uppifrån. När jag var tillbaka hjälptes vi åt att flytta undan de tre möblerna som stod kvar. Den långa bänken skickade vi ut genom dörren; den åker till tippen i nästa vända, och de andra två sparar vi tills vidare. Vi vill nog inte ha dem i verkstan, men de kan ju funka som förvaring så länge.

Vi sopade väggar och golv också så det blev hyffsat rent, och sen efter lunch tog Axel fram högtryckstvätten och jag och Loke höll oss inomhus. Han var rätt hängig även igår så vi gjorde inga större grejer. Vi plockade fram babynestet till bebisen vilket Loke tyckte var roligt. Han gick lite ”all in” med att ge bebisen alla hans gosedjur, och sen gick det lite överstyr med att även lägga täcke på, och alla hans böcker, gullunge.

Loke hade feber även på em/kvällskvisten så vi bestämde att Axel skulle stanna hemma och VAB:a idag. Turas om lite liksom, samt att jag har två möten på jobbet idag.

När Loke somnat för kvällen igår gick vi ut och ställde tillbaka lite grejer i verkstan som vi ställt i stallet medan Axel tvättat. Vi har ju inga lampor där inne så det var ingen idé att ta nån bild, och det var det väl inte i morse heller men jag gjorde ett försök i alla fall! Visar ju inget, men den långa bänken är ute i alla fall och århundradets senaste gris-och-koskit från väggen vid det högra fönstret är borta

När stallet var lite i ordning igen fick Kaprifol lite uppmärksamhet. Trots att det blåst halvt storm hela dagen har hon skött sig så fint ute i sin hage och när hon fick komma in i boxen ställde hon sig och åt hö helt rofyllt, så skönt! Det var ju dags för att plocka bort stygnen igår så jag ryckte bort ”plåstrena”, tvättade rent med nån special-svamp jag fått med från kliniken, och drog fram skalpellen från samma ställe. Jag har aldrig plockat stygn förut men det var ju bara fyra enskilda enkla stygn så tänkte nog inte att det skulle vara några problem, och det var det inte heller. Alla stygn kom bort och så satte jag på nya plåster så det inte kommer in smuts. Lite osäker faktiskt hur länge hon ska ha plåster, men jag kör väl ett par dagar till nu när jag plockat bort stygnen. Nästa ”anhalt” i rehabiliteringen (nu när jag släppt ut henne i liten hage lite för tidigt) är att hon får börja promenera i morgon! Jag väntar dock till onsdag, för i morgon har jag ett par kolleger hemma på grillkväll så då blir det tajt att hinna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.