Sammanfattning av graviditeten

Igår var jag på besök hos barnmorskan igen och förutom sedvanlig koll på järnvärde (ok), blodtryck (110/60), bebis hjärtslag (145) och mätning av magen (37 om jag minns rätt) kände barnmorskan lite extra på hur bebisen låg. Hon kände och klämde ganska länge innan hon kom fram till att bebis låg väldigt långt ner, och fortfarande lite ”ruckbar”. Sedan var det dags att sammanfatta graviditeten lite, och det fanns ju inte så mycket att säga den här gången heller eftersom allt har rullat på väldigt smidigt. Vi pratade även lite om den kommande förlossningen och även den var jag ju väldigt nöjd med förra gången så jag önskade mig en lika dan ungefär 😉 Jag sa att jag tyckte det var trevligt med ett bad, och att lustgasen räckte som smärtlindring sist. Jag fick även önska att få gå hem ”så snart vi får” om allt är bra med mig och bebis, jag känner inte att vi behöver vara kvar på BB ”bara för att” liksom. Sen vet man ju aldrig hur det går, men som utgångsläge i alla fall.

Nästa besök är om två veckor, den 7:e oktober. Får väl se om det blir av! Med Loke var jag ju övertygad om att gå över tiden minst en vecka eller så, den här gången har jag inte alls samma känsla så det kommer kännas väldigt segt om inte bebis är ute på BF den 10:e! Kanske dags att börja tippa? Nån som vill gissa på datum? Rebecka vann ju förra gången!

5 tankar på “Sammanfattning av graviditeten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.