Fårhuset inreds

I veckan har vi börjat lite smått med fårhuset så vi säkert blir tillräckligt klara i helgen så vi kan ta in småbaggarna på söndag kväll. Vi började med att mäta in och rita ut väggarna, bra med fina färgpennor då!

Jag har inte tagit så många bilder för det blir ju mestadels kvällsjobb och då är det rätt mörkt inne i fårhuset eftersom vi inte har något ordentlig belysning. I tisdags jobbade vi tillsammans alla tre i alla fall, Axel borrade hål för stolpskorna och jag och Loke pluggade och skruvade fast dem.

Som sagt, det blir ju inte ljusare på bild precis!

Status nu är i alla fall att alla stolpar är uppe och alla större skivor är på plats och vi har börjat regla upptill och nertill på skivorna för att få dem lite stabilare. Nästa steg är att fortsätta regla med de reglar vi har (kanske måste köpa ett par till) och sen är det lite småskivor som ska upp härochvar, foderbordet ska få golv och ”hål” i väggarna så fåren kommer in och äta, och så ska en dörr på plats. Vi kommer nog även kapa nån decimeter på höjden på skivorna så de hamnar i samma höjd som reglarna som ligger på stolparna, svårt att förklara men det ser ni så småningom. I helgen kan jag nog ta lite bättre bilder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.