Last day

Idag jobbar jag min sista arbetsdag på 370 dagar, känns ju nåt va? Ursprungliga tanken var att jobba även på måndag (sista september) men jag känner mig rätt nöjd nu alltså. Denna veckan har varit rätt seg och tung och eftersom jag har en semesterdag sparad så tar jag ut den på måndag. Och det är väl ändå ganska befogat nu när jag idag kliver in i vecka 39 (38+0) på graviditeten och har således tretton dagar kvar till BF; 95% av graviditeten är avklarad. Det mesta på jobbet känns avslutat också så det är nog knappt att jag hade haft nåt att göra även om jag åkt till jobbet på måndag, känns bra att inte lämna alltför många lösa trådar efter sig!

Och det är ju inte så att jag kommer gå sysslolös hemma precis! På måndag blir ju Loke hemma med mig men från och med tisdag går han över i 15h-vecka på förskolan eftersom jag är föräldraledig. Han kommer gå måndag-onsdag, och får vara där 8-13, jag tror dock att jag kommer göra så att jag hämtar honom vid tolvtiden för det är då de läggs för att sova middag. Och då är det nog smidigare om han somnar i vagnen på vägen hem, än att jag kommer klockan ett och så kanske han inte har sovit färdigt. Jag får ändå ett par timmar ensam hemma vilket nog blir skönt! Vila lite, och greja lite!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.